19. Centres d'ensenyament superior que ofereixen la possibilitat de seguir els estudis a través d'Internet

Baptist Bible College & Seminary. http://courses.bbc.edu/Courses_BBS.htm.— Cursos d'hebreu i de grec.

Hebrew College (Newton, Mass.). http://www.hebrewcollege.edu/.— Ofereix un màster en estudis judaics a distància. També diversos cursos d'hebreu i de judaisme: http://www.hebrewcollege.edu/online/.

Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona. http://www.iscreb.org/.— S'hi poden seguir estudis de teologia a través d'Internet, els quals inclouen diverses assignatures de Bíblia. [18.02.2005]

Jewish Theological Seminary of America (Nova York). http://www.jtsa.edu/. — Ofereix la possibilitat de graduar-se «en línia»: http://www.jtsa.edu/applying/online/. També ofereix la possibilitat de seguir cursos solts sobre Bíblia i judaisme: http://courses.jtsa.edu/registration/.

Reformed Theological Seminary. http://www.rts.edu/.— Possibilitat de graduar-se «en línia» i, especialment, cursos d'hebreu i de grec.

Trinity College & Seminary (Newburgh, Ind.). http://www.trinitysem.edu/.— Possibilitat de graduar-se «en línia» en Bíblia i en llengua hebrea fins al nivell de doctorat.

Universitat de Bar-Ilan (Israel). http://www.biu.ac.il/.— Ofereix alguns cursos de judaisme i hebraisme per Internet: http://www.biu.ac.il/bar-e-learn/.

En altres institucions es poden seguir estudis sense títol oficial, per exemple:

Jewish Interactive Studies (Zichron Avos, Filadèlfia, Pa.). http://www.jewishstudies.org/.— Cursos gratuïts.

(Es poden trobar alguns enllaços a més institucions com aquesta en l'adreça http://www.jewishstudies.org/press/release03.htm.)


Torna a l'índex | English version